Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

     Nako kuchyně

 

Druhy kuchyňských zón:

ZÁSOBY - touto zónou začíná celé vaření. Zde se nachází celý proviant domácnosti : suché potraviny jsou uloženy v kontejnerech, či výsuvných potravinových skříních, k uložení čerstvých potravin slouží chladnička s mrazničkou.


Pouze malá ukázka z našeho bohatého sortimentu:


Potravinové skříně:

1.jpg 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 1.jpg

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

MYTÍ - všechny potraviny je nutno před přípravou omýt. Poblíž dřezu se vždy nachází odpadkový koš. Biologické odpadky spolehlivě pohltí drtič umístěný ve vaničce dřezu. Ve dřezové skříňce bývají uloženy jak přípravky na udržení hygieny, tak čistící prostředky do myčky, která je v bezprostřední blízkosti dřezu.


 

Odpadkové koše:

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

  

PŘÍPRAVA - nejfrekventovanější pracovní plocha v kuchyni se nachází mezi mytím a vařením. Je tak velká, abychom si zde mohli vše potřebné pohodlně rozložit, ne však tak, abychom mezi dřezem a sporákem museli dělat zbytečné kroky. Zde musíme mít po ruce včechno kuchyňské náčiní – od nožů až po drobné spotřebiče, ale i koření a jiné nezbytné ingredience.


 Držák na nože

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Držák na talíře

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Příborník k zásuvkám

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Vybavení zásuvek

Obrazek

 



 

 

 

 

 

 

 

VAŘENÍ - pro snadné a pohodlné vaření je velmi podstatný výběr varné desky, trouby, mikrovlnky a ostatních spotřebičů. Co se týká úložných prostorů , poblíž vaření mají své místo hrnce a pánve, pečící plechy a formy ale také nářadí na vaření a pečení – od naběraček po obracečky, mašlovačky a jiné pomocníky.


1.jpg 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   *pouze ilustrační foto.

**zde je k vidění úzký sortiment zboží, ale v tomto odvětví je velký výběr....